2009 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

"Finlandia" vodka (Degtinė "Finlandija")


KILMĖS ŠALTINIS


Kitos degtinės varyklos turi daugelį kartų filtruoti savo vandenį, kad šis taptų pakankamai švarus. Finlandia Vodka gamybai pati gamta siūlo puikų filtrą. Daugiau kaip 10 000 metų amžiaus ledynmečio pirmykštės morenos filtruoja mūsų Rajamekio šaltinio vandenį taip, kad jo nebereikia filtruoti pramoniniu būdu. Todėl Finlandia Vodka skonyje išsaugomi visi mineralai, kurie daro jį tokį ypatingą.


ŠEŠIAEILIŲ MIEŽIŲ GRYNUMAS


Po ilgiau kaip mėnesį šviečiančia vidurnakčio saule iš lėto bręsta mūsų šešiaeiliai miežiai iki tobulo brandumo. Juos augina tik išskirtiniai Suomijos ūkininkai. Stiprus Suomijos ūkis ir švarios dirvos sudaro optimalias sąlygas. Skirtingai nuo kitų javų rūšių šešiaeilių miežių sudėtyje yra ypač mažai aliejų, ir tai užtikrina tokį gryną mūsų degtinės skonį.


IŠ GAMTOS - Į BUTELĮ


Koskenkorvoje - mažame kaimelyje Suomijos grūdinių kultūrų auginimo zonos viduryje - yra viena moderniausių pasaulio degtinės varyklų. Ten gaminama Finlandia Vodka. Didelis spirito žaliavos grynumas pasiekiamas per ilgesnį nei 50 valandų procesą, kai atliekama daugiau kaip 200 distiliavimo procedūrų. Finlandia Vodka gamybos technologija - efektyvi ir pažangi, todėl ir kokybė - pati geriausia. 1200 ha zona aplink Rajamekio šaltinį yra saugoma gamtos teritorija, o miežiai auginami nenaudojant jokių chemikalų. Laikomasi aukščiausių aplinkosaugos standartų. Gaminant degtinę nesusidaro neperdirbtinų atliekų - viskas arba perdirbama, arba panaudojama gaminant kitus produktus.



Siūlome šiuos kokteilius:


Finlandia Martini: 40ml Finlandia Vodka, 5ml Martini Dry. Abu ingridientus gerai sumaišykite ir pateikite martini taurėje. Papuoškite laimo žievele ir juodąja alyvuoge.

Finlandia Tonic: 40ml Finlandia Vodka, 120ml Schweppes Tonic. Į aukštą kokteilinę taurę įdėkite ledo ir supilkite degtinę. Užpilkite toniko ir gerai sumaišykite. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele.

Finlandia Kava 40ml Finlandia Vodka, 120ml karštos kavos. Paruoškite kavą ir supilkite degtinę. Įdėkite 2 šaukštelius cukraus ir pateikite aukštoje arbatos taurėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą